GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ριζικές αλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία! Τι πρέπει να ξέρει ο "επαγγελματίας" ασφαλιστής

Ημερίδα με θέμα "Οι ριζικές αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση και Αξιοποίησή τους σε νέα αποτελεσματική προσέγγιση του... ...



Ημερίδα με θέμα "Οι ριζικές αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση και Αξιοποίησή τους σε νέα αποτελεσματική προσέγγιση του...
σύγχρονου υποψήφιου πελάτη", θα πραγματοποιήσει το...
Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών σε συνεργασία με στελέχη του υπουργείου εργασίας και των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 - 17:00.

Στην πεντάωρη ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στην Αθήνα αλλά ταυτόχρονα και Live Streaming μέσω διαδικτυακού Webinar, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά:

Όλες τις ριζικές αλλαγές που έχουν υλοποιηθεί στα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης και πρέπει να γνωρίζει ο επαγγελματίας - επιστήμονας ασφαλιστικός σύμβουλος που ασχολείται η θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο ζωής.

1. Όλες οι πληροφορίες λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ - ΠΕΔΥ και οι σημαντικές άμεσες μελλοντικές εξελίξεις.
2. Οι σημαντικότατες αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα με την ψήφιση των πολυνομοσχεδίων και την συγχώνευση των κύριων και επικουρικών ταμείων .
3. Όλα τα ταμεία που συγχωνεύθηκαν και ποιές οι αλλαγές στις παροχές σε όλα τα επίπεδα.
4. Ποιες είναι οι "θετικές" αλλαγές για τον καταναλωτή και πως μπορεί να τις αξιοποιήσει αποτελεσματικά σε συνδυασμό με την ιδιωτική ασφάλιση

Είναι αδύνατον να συμβουλεύσει αποτελεσματικά ένας διαμεσολαβητής τον πολίτη να καλύψει τις ελλείψεις και τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης αν δεν είναι ενημερωμένος για την διαμόρφωση των νέων συνθηκών.

Επίσης πως μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την συγκυρία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και να δημιουργήσει μια νέα αποτελεσματική προσέγγιση που δύσκολα θα αρνηθεί ο υποψήφιος πελάτης αλλά και θα αναβαθμίσει την εικόνα του στα μάτια του σύγχρονου καταναλωτή.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν σημαντικοί ομιλητές - διευθυντικά στελέχη υπηρεσιών των κοινωνικών ταμείων και καθηγητές της εθνικής σχολής δημόσιας υγείας, ενώ έχουν προσκληθεί και στελέχη από τα υπουργεία υγείας και εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων.

Πηγή

1 σχόλιο

  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση