GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δηλώνω απών

Του Κώστα Δημ.Χρονόπουλου, Αρθρογράφου -Σχολιογράφου "Δηλώνω παρών σε μιά σύμπραξη για να φρενάρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ" ε...



Του Κώστα Δημ.Χρονόπουλου,
Αρθρογράφου -Σχολιογράφου

"Δηλώνω παρών σε μιά σύμπραξη για να φρενάρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ" είπε ο κος Αρχηγός του ΛΑΟΣ...
Εκτιμώ ότι ήταν ειλικρινής.

Εγώ όμως γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να σας κάνω μια δική μου δήλωση;

"Δηλώνω απών από αυτή την κομματική λογική, η οποία επικρατεί και ποδηγετεί τις σκέψεις και τους χειρισμούς των κομμάτων του Κ.Δ.Πολιτεύματός μας".

Η Ν.Δ καλεί πολιτευόμενους σε κομματικό προσκλητήριο / πανστρατιά ή -και - αποσχισθέντες, διαγραφέντες, οικειοθελώς αποστασιωποιηθέντες, προκειμένου να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταστραφεί ο τόπος (....λίγο περισσότερο;)

Αυτό όμως θα το αποφασίσει ο λαός, όχι τα άλλα κόμματα.

Δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο: Ο Ε κ λ ο γ ι κ ό ς Ε κ φ ο β ι σ μ ό ς.

Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει, σε καμιά περίπτωση να είναι ο μπούσουλας, ούτε του εκλογικού σώματος, ούτε των κομμάτων του Κ.Δ.Πολιτεύματος μας - στις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις, και αναμετρήσεις (ο φόβος ερχομού του - όποιου - αντιπάλου).

Θα πρέπει, ναι ή όχι να τηρούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες και να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις του -κυρίαρχου (τρομάρα του) - λαού;

Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη λογική των "ορκισμένων λειτουργών " της Δημοκρατίας. Πιστεύουν όντως στη Δημοκρατία ή την Κομματοκρατία;

Γιατί ανησυχούν μήπως έρθουν οι (Ακρο)Αριστεροί, οι Συριζαίοι, οι - ΕΛΑΙΟΣΚΙΑΖΟΜΕΝΟΙ - Πασόκοι, οι Κεντροδεξιοί, οι Κεντροαριστεροί, οι Ακροδεξιοί, εσείς ή εγώ;

Αφού - όπως τουλάχιστον, όλοι τους , διατείνονται - είναι Δημοκράτες, γιατί δεν σέβονται τις (όποιες) αποφάσεις του Ελληνικού λαού;

Αν δεν αρέσουν οι Δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες και ο Κοινοβουλευτισμός, ως πολίτευμα, τότε να το πούν και να προχωρήσουμε -με Δημοψήφισμα όμως (για να εξηγούμαστε) - διαφορετικά.

Όσο όμως θα ισχύει το Πολίτευμα και το Σύνταγμά μας, οφείλουν να γίνονται σεβαστά απο όλους! (Πρώτα, από όσους ορκίστηκαν για την τήρηση τους!......).

Υ.Γ Δεν είναι, όπως έχουν ήδη αντιληφθεί οι καλοπροαίρετοι και νοήμονες αναγνώστες των κειμένων μου, στις προθέσεις μου ούτε να στηρίξω, ούτε να ψέξω κανέναν σε προσωπικό, ή κομματικό επίπεδο.

Ανησυχώ όμως και επιθυμώ - αναλύοντας, επιχειρηματολογώντας - να αφυπνίσω τους εφησυχάζοντες και συστηματικά παραπληροφορούμενους, απο το πολιτικομιντιακό κατεστημένο, συμπολίτες μου, ώστε να σκεφτούν α- κομμάτιστα.

Δημοκρατικά (Σ.Σ Για όσους πιστεύουν, ή παριστάνουν τους Δημοκράτες).

4 σχόλια


  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΗΔΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟΕΛΑΝΦΡΥΝΣΕΙΣ
    ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ; ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΡΕΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝΑ;ΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΤΟ ΑΡΝΙ .ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΠΟΥ ΑΡΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη πουτάνα ο Καρατζαφέρης. Μεγαλύτερη και από τον Μπουμπούκο, ο οποίος είναι μια κουτή πουτάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν τα ιδια ματια και οι 2 ομως με του Γ. Παπαδοπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση