GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Συναγερμός για πιθανό κρούσμα του ιού Έμπολα αλλά τελικά ήταν...

Συναγερμός σήμανε στο ΠαΓΝΗ για πιθανό κρούσμα του ιού Έμπολα. «Ύποπτη» ήταν μια γυναίκα από τη Νιγηρία που έφτασε στηνΚρήτη πρ...



Συναγερμός σήμανε στο ΠαΓΝΗ για πιθανό κρούσμα του ιού Έμπολα. «Ύποπτη» ήταν μια γυναίκα από τη Νιγηρία που έφτασε στηνΚρήτη πριν από 35 ημέρες.
Ευτυχώς όμως τα αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων ήταν αρνητικά.
Οι σκηνές όμως που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο, όπως τις περιγράφουν στο candianews οι αυτόπτες μάρτυρες , είναι απίστευτες.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό φορώντας ειδικές μάσκες και γάντια, απομάκρυναν τον κόσμο από τους διαδρόμους.Στο άκουσμα και μόνο του ιού Έμπολα επικράτησε προς στιγμήν, πανικός.
Έτρεχαν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν φτάσει η ασθενής στο νοσοκομείο.

Η ασθενής από την Νιγηρία παρουσίαζε συμπτώματα ίδια με εκείνα του Έμπολα. Είχε έντονους πόνους στο στομάχι και στην κοιλιακή χώρα και έκανε εμετούς. Το γεγονός ότι έφτασε στην Κρήτη από την Νιγηρία πριν από 35 ημέρες το έκανε ακόμα πιο επικίνδυνο, καθώς τόσο περίπου είναι το διάστημα για να εκδηλωθεί η ασθένεια.
Μεταφέρθηκε αμέσως στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο για τη νοσηλεία μολυσματικών ασθενών και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Τελικά βρέθηκε αρνητική στον ιό. Οι εξετάσεις έδειξαν απλά ότι ήταν… έγκυος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση