GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μονεμβασιά: Πήγαν να ποτίσουν τη... χασισοφυτεία και συνελήφθησαν

Ένα ολόκληρο 24ωρο πέρασαν οι αστυνομικοί κρυμμένοι μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσι...



Ένα ολόκληρο 24ωρο πέρασαν οι αστυνομικοί κρυμμένοι μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας στη Λακωνία, περιμένοντας να εμφανιστούν οι καλλιεργητές της χασισοφυτείας που είχαν εντοπίσει.

Πράγματι, το βράδυ της Δευτέρας είδαν δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 30 χρόνων να φτάνουν και να αρχίσουν να περιποιούνται τα συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,90 εκατοστών ως δυο μέτρων που καλλιεργούσαν στους χώρους του κτιρίου. Αμέσως τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν 44,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχαν συλλέξει από τα φυτά τα οποία ξεριζώθηκαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Σέρρες: 55χρονος συνελήφθη με ακατέργαστη κάνναβη
Με τις ίδιες κατηγορίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών ένας 55χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε χωριό των Σερρών, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκε πάνω του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων. Κατά την έρευνα που έγινε μετά στο αγρόκτημά του, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,90 και 1,50 μέτρου, αλλά και δυο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 742,6 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση