GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητοποίηση μετά το «πωλητήριο» στο σπίτι του Καζαντζάκη

Αίσθηση έχει προκαλέσει το «πωλητήριο» στο σπίτι του Καζαντζάκη στη Γαλλική Αντίμπ, όπου ο μεγάλος στοχαστής έγραψε αρκετά από τα βι...


Αίσθηση έχει προκαλέσει το «πωλητήριο» στο σπίτι του Καζαντζάκη στη Γαλλική Αντίμπ, όπου ο μεγάλος στοχαστής έγραψε αρκετά από τα βιβλία του και υπήρξε σπίτι και καταφύγιό του για αρκετά χρόνια.
Το σπίτι είχε περάσει στην ιδιοκτησία της συζύγου του Νίκου Καζαντζάκη, Ελενης, που το είχε πουλήσει στους τωρινούς ιδιοκτήτες και οι οποίοι τώρα με τη σειρά τους του έβαλαν πωλητήριο.
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Φίλων «Ν. Καζαντζάκη», κ. Μιχάλης Στασινάκης, επικοινώνησε με τη διευθύντρια του Μουσείου ¨Ν. Καζαντζάκης» κ. Τσάκα αλλά και με την αντιδήμαρχο Ηρακλείου, κ. Αριστέα Πλεύρη κι ενημερώθηκε σχετικά με την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.
Αρχικά, αυτό που θα κάνει είναι να επισκεφθεί τη γαλλική πόλη και να έχει κάποιες επαφές με το μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε το πωλητήριο ενώ θα μεταβεί και στο ελληνικό προξενείο στη Μασσαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση