GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Ζευγάρι απέκτησε κορίτσι "σπάζοντας" την παράδοση ενός αιώνα!

Η γέννηση της μικρής Poppy στο Tiverton του Devon στις 9 Σεπτεμβρίου, αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους γονείς της, τον 43χρονο...



Η γέννηση της μικρής Poppy στο Tiverton του Devon στις 9 Σεπτεμβρίου, αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους γονείς της, τον 43χρονο Jeremy και την 36χρονη Danielle Andrews, οι οποίοι έχουν ήδη δύο μικρά αγόρια, τεσσάρων και έξι ετών. Ο λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη οικογένεια είχε να αποκτήσει κορίτσι για εκατό ολόκληρα χρόνια!

Από το 1913, που γεννήθηκε η θεία της οικογένειας, Jessie, σύμφωνα με το protothema, δεν γεννήθηκε ξανά άλλο κορίτσι, αφού τα αδέλφια της Jessie απέκτησαν μόνο αγόρια, ένα εκ των οποίων είναι και ο πατέρας του Jeremy. Ο ίδιος ο Jeremy έχει έναν αδελφό, ενώ έχει αποκτήσει ήδη δύο αγόρια.

Ο 43χρονος πατέρας, σίγουρος ότι θα αποκτήσει και τρίτο γιο, είχε ήδη βάψει το δωμάτιο του μωρού σιέλ και δεν άκουσε ούτε την μητέρα της συζύγου του, που είπε στο ζευγάρι ότι θα αποκτήσει κορίτσι αυτή τη φορά, «ερμηνεύοντας» τον τρόπο που κρατούσε την κοιλιά της η μέλλουσα μητέρα.

Τελικά, όταν ο υπέρηχος έδειξε ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, ο Jeremie έβαψε το σιέλ δωμάτιο ροζ και δήλωσε ότι η μικρή Poppy θα γίνει σίγουρα ένα κακομαθημένο παιδί, σε μια οικογένεια που είχε να καλωσορίσει ένα κορίτσι ως μέλος της για εκατό ολόκληρα χρόνια!

1 σχόλιο

  1. ολοι γαμιεστε24 Σεπ 2014, 9:40:00 μ.μ.

    τσ τσ τσ!
    Τι ΦΟΒΕΡΗ ειδηση μας ειπες, ρε πρεςς;!


    Εσυ πας για νομπελ δημοσιοκαφριας!








    χοντρομαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση