GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Ηταν κακή δήλωση…

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. παραδέχθηκε μέσα από τη συχνότητα του realfm 97,8 ότι όσα είπε για απόσυρση καταθέσεων σε περ...


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. παραδέχθηκε μέσα από τη συχνότητα του realfm 97,8 ότι όσα είπε για απόσυρση καταθέσεων σε περίπτωση που πέσει αυτή η κυβέρνηση ήταν μία «κακή δήλωση».
«Ηταν πολύ ωμή. Ηταν πιο ωμή απ’ ότι θα το ήθελα. Ηλθε μέσα σε μία συζήτηση, εκείνη τη στιγμή, με τον κ. Βαρεμένο, δεν ήταν ξεκομμένη, όπου ο κ. Βαρεμένος μου είπε ότι το plan Β είναι να πατήσουν το κουμπί. Αν εγώ ακούω ότι θα πατήσουν κουμπιά, δηλαδή θα τσακωθούν με την Ευρώπη ανησυχώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Και σημείωσε: « Ηταν κακή δήλωση. Ομως αυτή η κακή δήλωση έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την ουσία. Ποια είναι η ουσία; Οτι αν η κυβέρνηση δεν εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας και έχουμε πολιτική αστάθεια τον Φεβρουάριο-Μάρτιο, πότε είναι, αυτό δεν θα είναι μία ήρεμη κατάσταση. Θα έχει προβλήματα για τη χώρα».
Αναφερόμενος στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» το οποίο έχει τίτλο: «Ο Αδ. Γεωργιάδης το 2011 ζητούσε να γίνει δημοψήφισμα "ευρώ ή δραχμή"!!!» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Το ευρώ για να την τελειώνουμε αυτή τη συζήτηση, το αν μπεις ή δεν μπεις είναι δικός σου λογαριασμός. Από τη στιγμή που μπαίνεις δεν μπορείς να βγεις. Είναι one way ticket. Οποιος τολμήσει να βγει από το ευρώ θα καταστραφεί. Αυτός είναι ο λόγος που ψήφισα το πρώτο μνημόνιο, αυτός είναι ο λόγος που ψήφισα το δεύτερο μνημόνιο και το τρίτο μνημόνιο».
Και ανέφερε: «Ακούστε τώρα την υποκρισία. Με κατηγορεί εμένα η Αυγή για αντιπατριωτική στάση που είπα θα βγάλω λεφτά – λέει αυτή- στο εξωτερικό – εγώ ποτέ δεν το είπα- ποιοι; Η Αυγή που η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο πόθεν έσχες έχει τα λεφτά της στο εξωτερικό. Ε, θα τρελαθούμε; Και η υπομονή έχει τα όριά της».

2 σχόλια

  1. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν. Δ.ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ; ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του Αδ-όνειδος ο κώλος θα μάθει πολλά σε λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση