GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ποιος είναι ο Αστέρας Τρίπολης;»

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα φιλοξενεί για τον Αστέρα Τρίπολης η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της, η οποία παρουσιάζει την πορεία ...

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα φιλοξενεί για τον Αστέρα Τρίπολης η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της, η οποία παρουσιάζει την πορεία των Αρκάδων τα τελευταία δέκα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και πως έφτασε σήμερα να βρίσκεται στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά, για τον προπονητή του συλλόγου, Στάικο Βεργέτη αναφέρει πως είναι ο δεύτερος πιο νέος σε ηλικία προπονητής στη Σούπερ Λίγκα -ο Γκατούζο είναι ο πιο νέος, 36 χρονών – 38 ετών και πως δεν έχει παίξει ποτέ επαγγελματικά ποδόσφαιρο, μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Με την προπονητική αποφάσισε να ασχοληθεί μετά την αποφοίτησή του ως καθηγητής φυσικής αγωγής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2009

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Αρκαδίας, τον Παγγορτυνιακό και το 2006 «μετακόμισε» στον Αστέρα.

Ύστερα από έξι μήνες πήρε προαγωγή και εργάστηκε ως προπονητής φυσικής αγωγής, βοηθός, αναλυτής παιχνιδιού και διερμηνέας, ενώ πριν πάρει τα ηνία του συλλόγου, πριν από αυτόν είχαν περάσει 11 προπονητής.

«Θα ήθελα πολύ να δω όλους αυτούς τους προπονητές που πέρασαν στις κερκίδες μια μέρα, να με δουν ως προπονητή. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει τόσα πολλά από αυτούς και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για εμένα», δήλωσε ο Βεργέτης.

Για τους παίκτες «κλειδιά», το… μάτι κλείνει στους Ντορίν Γκοϊάν, Φερνάντο Ουσέρο, Πάμπλο Μάσα και τον Μάρτιν Ρολέ, λέγοντας πως είναι οι ηγέτες στις θέσεις τους, αντίστοιχα, ενώ αναφέρει και τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος μεταγράφηκε στη Μάιντς.

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ο Βεργέτης προτιμάει το 4-2-3-1, με τα φουλ μπακ να… ψάχνουν τον Μπαράλες στην περιοχή και τους Μάσα και Ρολέ να ελέγχουν το κέντρο.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση