GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γρηγοράκος σε Βενιζέλο: Πάρε μέτρα για τον Παπανδρέου...

Να λάβει μέτρα κατά του Γιώργου Παπανδρέου προέτρεψε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος...

Να λάβει μέτρα κατά του Γιώργου Παπανδρέου προέτρεψε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μιλώντας στο «Σκάι», ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι «αυτήν τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί. Να τον καλέσει να πάρει θέση». Ο κ. Παπανδρέου, σημείωσε, «κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε [...]. Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει, με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν».
Υποστήριξε, επίσης, πως όταν πήγε στην Κρήτη ως υπουργός, αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν οπαδοί του κ. Παπανδρέου. Είναι οι ίδιοι, πρόσθεσε, που το βράδυ φωνάζουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το πρωί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Γρηγοράκος ανέβασε κι άλλο τους τόνους της κριτικής, λέγοντας ότι ο κ. Παπανδρέου εγκατέλειψε το πλοίο και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό. «Δεν μπορείς να μιλάς για την ενότητα του λαού από το εξωτερικό και όχι από το ελληνικό κοινοβούλιο», είπε.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Γρηγορακο εισαι με τα καλλα σου.
    Προτεινης να διαγραψη ο Βενιζελος τον ΜΠΟΥΦΟ και να τον κανη ηρωα.
    Ας τον εκει να βραζη στο ζουμι του μαζι με τους κηπουρους του και να πιστευη οτι ειναι ο μεγαλος ηγετης.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση