GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταλίκα κόντεψε να καταλήξει στη θάλασσα στο λιμάνι της Καβάλας

Ένα και όχι τόσο συνηθισμένο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί στο επιβατικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος», όταν νταλίκα κατά το ήμισυ του...


Ένα και όχι τόσο συνηθισμένο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί στο επιβατικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος», όταν νταλίκα κατά το ήμισυ του μήκους της από λάθος χειρισμό βρέθηκε στο κενό της αποβάθρας, με τον τράκτορα να σταματά εκατοστά πριν καταλήξει στη θάλασσα.
Ο οδηγός, αφού μετακίνησε το όχημα, το ακινητοποίησε λίγα μέτρα από τον σταθμό εξυπηρέτησης επιβατών και κατέβηκε να πάρει έναν καφέ, όμως όπως ανέφερε στους λιμενικούς, το χειρόφρενο δεν «έπιασε», με αποτέλεσμα η νταλίκα να παίρνει πορεία προς τη θάλασσα και από θαύμα να σταματά λίγα εκατοστά πριν καταλήξει στον βυθό.
Άμεση ήταν η παρέμβαση των λιμενικών αρχών, ενώ με τη συνδρομή γερανοφόρου οχήματος, ο τράκτορας ανασύρθηκε, με το περιστατικό να τελειώνει χωρίς συνέπειες και τον λιμένα «Απόστολος Παύλος» να γλιτώνει από μια ενδεχόμενη θαλάσσια ρύπανση.
Πηγή: xronometro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση