GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντινόπουλος: Αυτό ήταν το Σ/Κ της χλίδας για τον Τσίπρα, το επόμενο θα είναι του τσάμπα!

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ντινόπουλος, καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου έκανε λόγο μεταξύ ά...


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ντινόπουλος, καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου έκανε λόγο μεταξύ άλλων, όπως... ήταν αναμενόμενο για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Κόμο της Ιταλίας.
"Αυτό ήταν το Σ/Κ της χλίδας για τον Τσίπρα, το επόμενο θα είναι του τσάμπα!" είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε "δείτε τι θα τάξουν στην Θεσσαλονίκη"
Εμφανώς εκνευρισμένος με το ζήτημα φάνηκε να είναι ο κ.Ντινόπουλος.
Όταν μάλιστα, η Μάγδα Τσέγκου και ο Γιώργος Αυτιάς του τόνισαν πως ο κ. Τσίπρας δέχτηκε πρόσκληση για να πάει εκεί, εκείνος χαρακτηριστικά δήλωσε το εξής: "Δεν μπορείς να λες την κυβέρνηση Μερκελιστές και να πηγαίνεις σε συνάξεις τέτοιου είδους!"
Ενώ στην συνέχεια τόνισε πως: "Ξαφνικά οι αριστεροί πάνε στη Χλίδα και εμείς οι καραδεξιοί στη Θεσσαλονίκη."
Τέλος, αφού χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ανεύθυνο, στην ερώτηση της κ. Μάγδας για τον λόγω που θεωρεί τον Τσίπρα ανεύθυνο, εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: "Γιατί κάνει τον μάγκα, και ισχυρίζεται ότι δεν χρωστάμε τίποτα"

1 σχόλιο

  1. Αυτα δυστυχως τα κομματικα σκυλια μας εφεραν εδω που εφεραν και κανουν και τους επικριτες απο πανω, Αρε βοιδ..α που τους χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση