GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυνατότητα δωρεάν κηδειών μέσω του Δήμου Τρικκαίων

Αντιμέτωπος με τουλάχιστον 2 περιπτώσεις αναξιοπαθούντων Τρικαλινών γυναικών που βρέθηκαν να έχουν κηδεύσει συγγενικά τους πρόσ...



Αντιμέτωπος με τουλάχιστον 2 περιπτώσεις αναξιοπαθούντων Τρικαλινών γυναικών που βρέθηκαν να έχουν κηδεύσει συγγενικά τους πρόσωπα και να οφείλουν χρήματα σε γραφεία τελευτών, έχει βρεθεί μέχρι στιγμής ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr οι 2 χαροκαμένες γυναίκες, ζήτησαν οικονομική στήριξη από τον Δήμο για να πληρώσουν τα χρέη τους, με τον κ. Παπαστεργίου να αναζητεί τρόπο για να ικανοποιήσει τα αιτήματα αυτά.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως μέσω συνεργασίας του Δήμου με γραφείο τελετών της πόλης, υπάρχει η δυνατότητα οικονομικά ανήμποροι δημότες, με μια απλή βεβαίωση του Δήμου για την οικονομική τους κατάσταση, να προσφεύγουν σε αυτό γραφείο τελετών για να κηδεύσουν δωρεάν μέλη της οικογενείας τους.

Πρόκειται για περίπου 10 δωρεάν κηδείες ετησίως, ενώ άγνωστο είναι αν προχώρησε η διαδικασία των επαφών που είχε ξεκινήσει παλιότερα ο Δήμος Τρικκαίων, να προσφέρουν μερικές κηδείες ετησίως και τα υπόλοιπα γραφεία τελετών των Τρικάλων.
Δυστυχώς, η οικονομική κρίση, αναδεικνύει και τέτοια ζητήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση