GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλοδαποί διακινούσαν προϊόντα «μαϊμού» στη Μύκονο

Δεν έχει μόνο τη λαμπερή της πλευρά η Μύκονος, αλλά και αυτή της φτώχειας και του αγώνα για μεροκάματο. Το εμπόριο που έκαναν τέσσερ...


Δεν έχει μόνο τη λαμπερή της πλευρά η Μύκονος, αλλά και αυτή της φτώχειας και του αγώνα για μεροκάματο. Το εμπόριο που έκαναν τέσσερις αλλοδαποί σε διάφορα σημεία του νησιού των ανέμων ήταν νόμιμο, τα είδη που πωλούσαν όμως ήταν «μαϊμού» και άρα παράνομα.
Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν τρεις άνδρες ηλικίας 27, 27 και 32 χρόνων από τη Σενεγάλη και έναν 32χρονο Σομαλό, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από καταγγελίες στο σπίτι όπου κατοικούσαν και διαπίστωσαν ότι είχαν στην κατοχή τους προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση σε λουόμενους και παραθεριστές.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 619 αντίγραφα γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών οίκων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων βραχιόλια, τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου και γυναικεία αξεσουάρ, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Οι τρεις αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για κατοχή προϊόντων απομίμησης με σκοπό το εμπόριο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση