GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίωξη για μητέρα και γιο με ποσότητες χασίς!

Ολη η αστυνομική δύναμη της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας κινητοποιήθηκε για να καταδιώξει ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο που δεν σταμάτη...


Ολη η αστυνομική δύναμη της Πτολεμαΐδας και της Φλώρινας κινητοποιήθηκε για να καταδιώξει ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σήμα για έλεγχο στη διασταύρωση Άρνισσας της εθνικής οδού Φλώρινας – Έδεσσας! Η οδηγός, που είχε μέσα το γιο της, είχε στην κατοχή της και στο σπίτι τους μεγάλη ποσότητα χασίς!
Η 47χρονη γυναίκα πάτησε γκάζι και κατευθύνθηκε προς το σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, ενώ τα περιπολικά την καταδίωκαν. Μόλις βγήκε μαζί με τον 20χρονο γιο της, πέταξε στο έδαφος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,15 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.
Ομως, στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των συλληφθέντων, βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 164,1 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 300 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση του χασίς. Μητέρα και γιος παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών.
*** Η μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ένας 51χρονος όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Ρέθυμνο οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε., δεν ήταν η μόνη. Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλα 20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση