GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΗΜΑΡ για την ΑΕ που θα αναλάβει την κοστολόγηση των ιατρικών πράξεων

Την αδυναμία της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ένα ουσιαστικό και ρεαλιστικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο στο χώρο της υγείας, αποκαλύ...



Την αδυναμία της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ένα ουσιαστικό και ρεαλιστικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο στο χώρο της υγείας, αποκαλύπτει η απόφαση του αρμόδιου υπουργείου για τη δημιουργία ανώνυμης εταιρείας - η οποία θα αναλάβει την κοστολόγηση των ιατρικών πράξεων, χωρίς επαρκή μηχανισμό για την κατά προτεραιότητα χρηματοδότηση των δημόσιου συστήματος υγείας.

Στο όνομα του εξορθολογισμού του συστήματος, γίνονται τυφλές και οριζόντιες περικοπές στις κλινικές και εργαστηριακές δυνατότητες διάγνωσης, οδηγώντας στην περαιτέρω επιδείνωση του επιπέδου υγείας των Ελλήνων πολιτών.

Η ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι η αναγκαία πάταξη της σπατάλης και τα απαραίτητα τολμηρά βήματα εξυγίανσης του συστήματος υγείας πρέπει να συνδυαστούν με την ενίσχυση κρίσιμων πλευρών της περίθαλψης, του ΕΣΥ και του κοινωνικού κράτους, και όχι με προχειρότητες σχεδιασμού, βίαιες περικοπές και απορρυθμίσεις των οποίων των τίμημα πληρώνει πάντα η κοινωνία και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες.

1 σχόλιο

  1. Βρε σουργελα της ΔΗΜΑΡ δεν ντρεπεσται να βγαζεται ακομη ανακοινωσεις, αντι να παρετε αυτον τον γελοιο το μπαρμα Φωτη να τον κλεισετε σε κανενα ιδρυμα μηπως συνελθη.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση