GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λοβέρδος στο Άγιο Όρος

Την Αθωνική Μοναστική Πολιτεία επισκέπτεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόκειται για την δεύτερη μέσα σε σύντο...


Την Αθωνική Μοναστική Πολιτεία επισκέπτεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόκειται για την δεύτερη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Άγιο Όρος.
Τον Ανδρέα Λοβέρδο συνοδεύει ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου. Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αρχικά επισκέφθηκε και προσκύνησε στην Ιερά Μονή Καρακάλλου, όπου τον υποδέχτηκε ο ηγούμενος της μονής Φιλόθεος.
Στη συνέχεια μετέβη και στην Ιερά Μονή Ιβήρων, όπου τον υποδέχθηκε ο ηγούμενος Ναθαναήλ, καθώς και ο πρώην ηγούμενος της μονής, Βασίλειος (Γοντικάκης).
Αύριο, ο κ. Λοβέρδος θα λάβει μέρος σε σύσκεψη στο Ιεροκοινοτικό Μέγαρο στις Καρυές.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία για να μιλήσει με τους καθηγητές και τους μαθητές, καθώς την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε το νέο σχολικό έτος με βάση το παλαιό ημερολόγιο που ισχύει στο Άγιο Όρος.
ΠΗΓΗ: www.amen.gr

2 σχόλια

  1. δεν αφινεις το ορος στην ησυχια του,να
    γεμισεις κανενα κενο στα αμοιρα σχολεια
    μεγαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντρέα φυλάξου από τα πισινά του μουλαριού και από τα μπροστινά του καλογήρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση