GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε χαμηλά δέκα μηνών η στερλίνα

Σε χαμηλά δέκα μηνών υποχωρεί η στερλίνα, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες και η πολιτική αβεβαιότητα στη Μεγάλη Βρετανία, μετά τη δημ...


Σε χαμηλά δέκα μηνών υποχωρεί η στερλίνα, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες και η πολιτική αβεβαιότητα στη Μεγάλη Βρετανία, μετά τη δημοσιοποίηση δημοσκόπησης που έδειξε να υπερτερεί το Ναι στην πρόθεση ψήφου των Σκωτσέζων στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία.
Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν το δημοψήφισμα, δημοσκόπηση στο YouGov για τους Sunday Times έδειξε ότι το 51% των Σκωτσέζων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν «Ναι» στην ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο, με το “Όχι” να λαμβάνει το 49% της πρόθεσης ψήφου.
Η στερλίνα υποχωρεί σήμερα κατά 1% στα 1,6165 δολάρια, στα χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι το Νοέμβριο.
Έναντι του ευρώ, η στερλίνα υποχωρεί σε χαμηλά τριών εβδομάδων.
Την ίδια ώρα, τα κόμματα στη Βρετανία συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
Ο πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης των Εργατικών, Εντ Μίλιμπαντ, αναμένεται να ανακοινώσουν μέσα στην εβδομάδα ότι σκοπεύουν να παραχωρήσουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία στη Σκωτία εφόσον τελικά καταψηφιστεί η ανεξαρτησία.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση