GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσάβι: Μέσι, Ινιέστα οι κορυφαίοι

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τσάβι Ερνάντες για τη συνεργασία του με τον Λιονέλ Μέσι, τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας, και τον Αντ...


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τσάβι Ερνάντες για τη συνεργασία του με τον Λιονέλ Μέσι, τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας, και τον Αντρές Ινιέστα, τον πιο ταλαντούχο παίκτη του ισπανικού πρωταθλήματος.
Παράλληλα, ο διεθνής χαφ αναφέρθηκε στο μέλλον του, όπως και για τη συνεργασία του με τον Λουίς Ενρίκε και τον Λουίς Αραγονές.
Αναλυτικά η συνέντευξη
-για Μέσι:
«Ο Λέο είναι ο κορυφαίος της ιστορίας. Εδώ και οκτώ χρόνια είναι ο καλύτερος του κόσμου. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα στην ιστορία, ίσως ο Πελέ».
-για Φίγκο:
«Ήταν ένα σοκ, ήταν ο καλύτερος και πήγε στον αιώνιο αντίπαλο (σ.σ. Ρεάλ Μαδρίτης). Είναι σα να πήγαινε τώρα ο Μέσι στη Ρεάλ».
-για Πίρλο:
«Παρακολουθώ αρκετούς μέσους. Στην Ισπανία έχουμε πολλούς: Ινιέστα, Σίλβα, βλέπω Άρσεναλ για τον Καθόρλα, τώρα (υπάρχει) ο Ντένις Σουάρες, ο Ράκιτιτς…όμως όταν βλέπω τον Πίρλο είναι απόλαυση. Βάζω (στην τηλεόραση) τη Γιουβέντους μόνο και μόνο για να τον δω. Έπειτα, υπάρχουν μέσοι που είναι υποτιμημένοι στην Ισπανία, όπως ο Μπούσκετς και ο Τσάμπι Αλόνσο».
-για τον Ινιέστα:
«Είναι ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου»
-για τη Μπάγερν:
«Δεν υπήρχε καμία πρόταση. Και είπα στο σύλλογο πως δεν θα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη για να μην αντιμετωπίσω την Μπαρτσελόνα. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ, και μετά βλέπουμε τι θα γίνει στο μέλλον».

-για το μέλλον του:
«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, θέλω να πάρω το δίπλωμα προπονητή και αν πάω στην Μπαρτσελόνα, που είναι ο σύλλογος της ζωής μου, και της οποίας είμαι φανατικός οπαδός, θα είναι διπλή χαρά για μένα».
-για το Euro του 2008:
«Ήταν η εποχή που απόλαυσα περισσότερο να παίζω στην Εθνική».
-για τον Αραγονές:
«Είναι το πρόσωπο που μου άσκησε μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα μου, παραπάνω και από τον Γκουαρντιόλα. Μου έδινε απίστευτη αυτοπεποίθηση. Ήταν το ποδόσφαιρο προσωποποιημένο».

-για τον Ντελ Μπόσκε:
«Απογοητεύτηκα που δεν έπαιξα κόντρα στη Χιλή. Ο προπονητής μου ζήτησε να μείνω άλλα δύο χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό του 2012 και το γεγονός ότι δεν έπαιξα ξανά μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία ήταν μια απογοήτευση. Το να φύγω έτσι από την εθνική…».
-για τον Λουίς Ενρίκε:

«Έχω το ίδιο συναίσθημα με το όταν ήρθε ο Γκουαρντιόλα το 2008. Έρχονται ωραία χρόνια. Είναι νικητής, ένας γεννημένος ηγέτης».
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Στ' αρχίδια μας ρε καθυστερημένοι υπάνθρωποι!

    Εδώ ο κόσμος καίγεται κ' εσείς το χαβά σας με τη μπάλλα! Ηλίθια κατασκευάσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση