GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευκάδα: Είχε στο σπίτι του δυο παράνομα πιστόλια

«Μασούσε» τα λόγια του ένας νεαρός κάτοικος της Λευκάδας, όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας έκαναν... έρευνα ...




«Μασούσε» τα λόγια του ένας νεαρός κάτοικος της Λευκάδας, όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας έκαναν... έρευνα στο σπίτι του μαζί με εισαγγελικό λειτουργό και ανακάλυψαν το «μίνι» οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του.

Ο 34χρονος είχε εντοπιστεί αρχικά στην πόλη της Λευκάδας και προσήχθη ως ύποπτος. Κατά την έρευνα, όμως, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα μάρκας Zastava και Reck και 150 φυσίγγια, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει για ποιο λόγο τα είχε.

Κατά συνέπεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τα δυο πιστόλια εστάλησαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για βαλλιστική εξέταση, ώστε να αποδειχθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

1 σχόλιο

  1. ΠΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΕΝΦΙΑ?

    ΠΟΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΈΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ?
    ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΖΗΤΑΤΕ ΕΝΦΙΑ?
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
    ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΦΙΑ?
    ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΦΙΑ?
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση