GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Ρ. Μακρή για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις στον ΕΝΦΙΑ...

Οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Σαμαρά φτάνουν μέχρι το σημείο υπουργοί να αντικαθιστούν βουλευτές που μέχρι χθες δήλωναν ό...



Οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Σαμαρά φτάνουν μέχρι το σημείο υπουργοί να αντικαθιστούν βουλευτές που μέχρι χθες δήλωναν ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι κοροϊδία και δεν θα επιτρέψουν την συνέχιση της.
Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι δεν υφίσταται κανένα ουσιαστικό και πραγματικό κόλλημα υπουργών να μετέχουν με την βουλευτική τους ιδιότητα σε θερινά τμήματα.

Η αλήθεια ξεσκεπάζει τα ψέματα των Παπαδόπουλου και Κουκουλόπουλου, οι οποίοι κρύβονταν από τους πολίτες της Κοζάνης με το επιχείρημα ότι ως Υπουργοί δεν μπορούν να συμμετέχουν στα θερινά προκειμένου να ψηφιστεί το νομοσχέδιο της Μικρής ΔΕΗ, όταν συζητούνταν στο πρώτο θερινό τμήμα.

Οι πολιτικοί λαγοί του νομού Κοζάνης να προσέξουν, γιατί σύντομα θα αρχίσει η περίοδος κυνηγιού και αυτοί έχουν αποκαλυφθεί από την ίδια την Κυβέρνηση, που στηρίζουν, για να μην χάσουν την καρεκλίτσα τους.

1 σχόλιο

  1. Έχουν βγει τα μεγάλα μαχαίρια με αυτόν τον φόρο, πού περιλαμβάνει πρώτη φορά την πολιτική νομενκλατούρα, τον στρατό κατοχής, το δημοσιουπαλληλικο κατεστημένο. Τα σκυλιά τα μαύρα τής δικτατορίας του κοινοβουλίου. Και είναι τα απόρρητα μυστικά του κράτους-συμμορίες, πού έχουν πρόσβαση στον κρατικό προϋπολογισμό αυθαίρετα απομυζούν κατά βούληση κονδύλια. Οι κομματικοί στρατοί με κάποιο κωδικό τραπέζης έχουν μηνιαίο εισόδημα. Χωρίς να ρωτάς πού ,από πού, και το γιατί. Και οι υπόλοιποι πολίτες πάνε και ψηφίζουν στις εκλογές να αναδείξουν μία κυβέρνηση δημοκρατική, με το 99% των κομμάτων τής βουλής , δηλωμενοι φασίστες, δολοφόνους. Είτε του ερυθρού φασισμού, είτε του ναζισμού , είτε του Πελατειακού φασισμου.Προστέθηκαν τελευταία και οι τροικανοι, για να πραγματοποιήσουν το τίποτα και το καθολου.Ίσως να γίνουν γιουσουφάκια των ντόπιων νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση