GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: «Θόλωσε» και άρχισε να απειλεί τους περαστικούς με χασαπομάχαιρο

«Θόλωσε» ξαφνικά το μυαλό ενός 59χρονου εποχικού υπαλλήλου που εργάζεται στον Δήμο Τρικκαίων και σκόρπισε τον πανικό στους περαστικο...


«Θόλωσε» ξαφνικά το μυαλό ενός 59χρονου εποχικού υπαλλήλου που εργάζεται στον Δήμο Τρικκαίων και σκόρπισε τον πανικό στους περαστικούς σε κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων, κραδαίνοντας απειλητικά ένα τεράστιο… χασαπομάχαιρο σε όποιον περνούσε από μπροστά του.
Αμέσως κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εγκλώβισαν τον ένοπλο άνδρα και τον κάλεσαν να παραδώσει το μαχαίρι που κρατούσε. Εκείνος δεν προέβαλε αντίσταση κι έτσι τον ακινητοποίησαν, τον αφόπλισαν και τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων στην οποία οδηγήθηκε ο 59χρονος, του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ωστόσο, έδωσε εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί αν πάσχει από ψυχικό νόσημα που τον καθιστά επικίνδυνο. Σε αυτή την περίπτωση, θα διατάξει τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση