GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα… απόκρυφα σημεία της έκρυβε ναρκωτικά χάπια

Οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί οι αστυνομικούς της Ασφαλείας για μια νεαρή Ρουμάνα, ότι διακινούσε ναρκωτικά χάπια σε χρήστες στη Θ...


Οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί οι αστυνομικούς της Ασφαλείας για μια νεαρή Ρουμάνα, ότι διακινούσε ναρκωτικά χάπια σε χρήστες στη Θήβα, δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Έτσι, δεν το έβαλαν κάτω όταν δεν βρήκαν κάτι ύποπτο στις τσέπες της.
Οδήγησαν την 33χρονη αλλοδαπή στα γραφεία τους, όπου γυναίκα αστυνομικός την υπέβαλε σε ενδελεχή σωματική έρευνα και γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι μέσα στα απόκρυφα σημεία της, κάτω από το εσώρουχο που φορούσε, είχε κρύψει 21 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή που δεν διέθετε! Η 33χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
*** Μια συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 9,98 γραμμαρίων βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας πάνω σε έναν 34χρονο τον οποίο υπέβαλαν σε έλεγχο στη Φιλιππιάδα κι έτσι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση