GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετακομίζει η Τσέλσι

Μεγαλώνει… η Τσέλσι, αφού η λονδρέζικη ομάδα σκοπεύει να αφήσει προσωρινά το «Στάμφορντ Μπριτζ», ώστε το ιστορικό γήπεδο του συλλόγο...


Μεγαλώνει… η Τσέλσι, αφού η λονδρέζικη ομάδα σκοπεύει να αφήσει προσωρινά το «Στάμφορντ Μπριτζ», ώστε το ιστορικό γήπεδο του συλλόγου να ανακατασκευαστεί, και να αγωνίζεται πλέον σε στάδιο 82.000 θέσεων.
Η διοίκηση των Άγγλων, σύμφωνα με τους «Sunday Times», βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοικούντες του «Τουίκενχαμ Στέιντιουμ», ώστε να μετακομίσουν εκεί προσωρινά. Το συγκεκριμένο στάδιο, βέβαια χρησιμοποιείται για αγώνες ράγκμπι, κάτι που καθυστερεί την όλη διαδικασία.
Όχι για τεχνητούς λόγους, αλλά γιατί στο «Τουίκενχαμ Στέιντιουμ» είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ράγκμπι της επόμενης σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως η όποια… μετακόμιση θα γίνει τη σεζόν το 2016/2017.
Σε ότι έχει να κάνει με το «Στάμφορντ Μπριτζ» οι «μπλε» έχουν αποφασίσει πως με την ανακατασκευή του γηπέδου η χωρητικότητα θα φτάσει στις 60.000 θέσεις (η τωρινή χωρητικότητα αγγίζει τις 41.800 θέσεις).
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση