GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βενιζέλος για το νέο θύμα των τζιχαντιστών

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτήρισε «αποτρόπαια» τη δολοφονία του... Βρετα...



Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτήρισε «αποτρόπαια» τη δολοφονία του... Βρετανού πολίτη David Haines, από τους τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους».

«Η αποτρόπαια δολοφονία του Βρετανού David Haines από τους εκτελεστές του λεγόμενου “Ισλαμικού Χαλιφάτου” αποτελεί μία ακόμα παράλογη πράξη βαρβαρότητας, ένα ακόμα ειδεχθές έγκλημα της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, αποκλειστικοί στόχοι της οποίας είναι αθώοι πολίτες και άμαχοι», σημείωσε αρχικά ο κ. Βενιζέλος και συνέχισε:

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος και στους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και την αλληλεγγύη μας σε όλους τους δοκιμαζόμενους από το πρωτόγονο καθεστώς του “Ισλαμικού Κράτους” πληθυσμούς και κοινότητες της περιοχής».

Όπως είπε, «το νέο αυτό στυγερό έγκλημα των τζιχαντιστών εξτρεμιστών του “Ισλαμικού Χαλιφάτου” ενισχύει την αποφασιστικότητα της διεθνούς κοινότητας να πράξει ό,τι είναι αναγκαίο για να φέρει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης και να εξαλείψει την απειλή που συνιστά η οργάνωση αυτή για την ευημερία των λαών της περιοχής και την ειρήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση