GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντοπίστηκαν οι δυο αγνοούμενοι στη Χαλκιδική...

Αίσιο τέλος είχε πριν από λίγο η περιπέτεια των δυο ατόμων που αγνοούταν στη περιοχή Ποσείδι Χαλκιδικής... Και οι δυο, σύμφωνα...



Αίσιο τέλος είχε πριν από λίγο η περιπέτεια των δυο ατόμων που αγνοούταν στη περιοχή Ποσείδι Χαλκιδικής...
Και οι δυο, σύμφωνα με το thestival.gr, περισυνέλεγαν από το πλήρωμα του ελικοπτέρου super puma που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης, ενώ τώρα μεταφέρονται στο αεροδρόμιο της Μίκρας.
Υπενθυμίζεται πως η περιπέτεια για τους δύο άνδρες ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης.

Αρχικά δύο πολωνοί παραθεριστές ενημέρωσαν ότι αντιλήφθηκαν έναν χειριστή κάιτ σερφ (ιστιοσανίδα με αλεξίπτωτο) να βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Στο σημείο για παροχή βοήθειας πήγε ένας χειριστής τζετ σκι του οποίου για άγνωστη αιτία σταμάτησε να λειτουργεί η μηχανή με αποτέλεσμα και οι δυο να παρασυρθούν από τους δυνατούς βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως 7 μποφόρ.

Αμεσα δόθηκε εντολή να απογειωθεί από τη Λήμνο ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα για να συμμετάσχει στις ΕΡΕΥΝΕΣ ενώ ζητήθηκε να συνδράμουν τα πληρώματα ενός παραπλέοντος δεξαμενόπλοιου και δυο αλιευτικών σκαφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση