GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρίνιο: Και κατείχε παράνομα όπλα και δεν τα φύλαγε σωστά!

Δεν έφτανε που είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό ένας 48χρονος στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, δεν είχε μεριμνήσει ώστε να μην εί...


Δεν έφτανε που είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό ένας 48χρονος στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, δεν είχε μεριμνήσει ώστε να μην είναι έκθετα σε κοινή θέα τα όπλα! Κι αυτό του στοίχισε την επιπλέον κατηγορία της πλημμελούς φύλαξής τους!
Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου στο σπίτι του 48χρονου στην κοινότητα Σκουρτού του Ξηρομέρου, βρήκαν τρία κυνηγετικά όπλα δύο από τα οποία είχε τροποποιήσει, ενώ για το τρίτο δεν τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις φύλαξης. Ακόμη, κατέσχεσαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου, 12 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 14 πυροβόλων όπλων, ένα εξάρτημα λέιζερ που προσαρμόζεται σε κάνη όπλου και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και τροποποίηση οπλισμού, ενώ τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση