GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδικτυακές συναλλαγές χωρίς πιστωτική

Η γνωστή παγκοσμίως εταιρεία μεταφοράς χρημάτων PayPal εγκαινίασε στην Ελλάδα ένα νέο τρόπο πληρωμής στο διαδίκτυο δίχως τη χρήση πι...


Η γνωστή παγκοσμίως εταιρεία μεταφοράς χρημάτων PayPal εγκαινίασε στην Ελλάδα ένα νέο τρόπο πληρωμής στο διαδίκτυο δίχως τη χρήση πιστωτικών καρτών.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η υπηρεσία top-up της PayPal επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό σε ένα λογαριασμό PayPal ώστε να προχωρήσουν ακολούθως σε διαδικτυακές πληρωμές, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μέσω της τράπεζας Eurobank ενώ η PayPal σκοπεύει να προσθέσει και άλλες τράπεζες στο δίκτυο συνεργατών.
Καθώς η PayPal δεν κοινοποιεί προσωπικά οικονομικά στοιχεία όταν εξουσιοδοτεί τις διαδικτυακές συναλλαγές, η πληρωμή μέσω PayPal εξακολουθεί να είναι μια πιο ασφαλής μέθοδος πληρωμής, αφού τα στοιχεία της κάρτας ή της τράπεζας δεν παραμένουν στη διάθεση της ιστοσελίδας της εκάστοτε επιχείρησης.
Με την χρήση της τραπεζικής υπηρεσίας top up και της πληρωμής μέσω PayPal, καθίσταται ευκολότερη η διαχείριση προσωπικών εξόδων, αφού στο τέλος του μήνα οι χρήστες δεν λαμβάνουν λογαριασμούς καρτών με “χρεώσεις-έκπληξη”.
Η Γιάννα Γεβτουσένκο, επικεφαλής επιχειρησιακής ανάπτυξης της PayPal στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τις υπηρεσίες top up και στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτόν, οι Έλληνες κάτοχοι λογαριασμού θα αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών τους, κάνοντας παράλληλα χρήση της απλούστατης και ιδιαίτερα ασφαλούς μεθόδου πληρωμής σε εκατομμύρια ιστοσελίδες ανά τον κόσμο».
Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση