GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επόμενη επίτροπος Εμπορίου της Ε.Ε. η Μάλστρεμ

Η Σουηδή Σεσίλια Μάλμστρεμ θα είναι η επόμενη επίτροπος Εμπορίου της Ε.Ε. καθώς εξασφάλισε σήμερα την έγκριση του Ευρωπαϊκού Κοινοβο...


Η Σουηδή Σεσίλια Μάλμστρεμ θα είναι η επόμενη επίτροπος Εμπορίου της Ε.Ε. καθώς εξασφάλισε σήμερα την έγκριση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως δήλωσαν πρόσωπα τα οποία είναι ενήμερα για την διαδικασία.
Η Μάλμστρεμ, υπέρμαχος του ελεύθερου εμπορίου και κεντρώα πολιτικός, θα αναλάβει να διαπραγματευθεί τη συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών με τις ΗΠΑ που οι υπέρμαχοί της λένε ότι θα φέρει τεράστια οικονομικά οφέλη, αλλά διχάζει τους Ευρωπαίους όσον αφορά μια σειρά ζητήματα, από τα τρόφιμα ως τις διατάξεις για την προστασία των επενδύσεων.
Η Μάλμστρεμ πρόκειται να αναλάβει τα καθήκοντά της από 1ης Νοεμβρίου. Βάσει των κανόνων της ΕΕ, θα αρχίσει να τα ασκεί μόνον αφού εγκριθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο σύνολό της.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση