GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Ελ. Βενιζέλος ανάμεσα σε Κύπριους επιβάτες και Ελλαδίτη σεκιουριτά

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ανάμεσα σε δύο Κύπριους επιβάτες και ένα...



Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ανάμεσα σε δύο Κύπριους επιβάτες και έναν Ελλαδίτη σεκιούριτι.

Ολα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια ελέγχου των αποσκευών στο σημείο απ’όπου περνούν οι επιβάτες με τις χειραποσκευές, πέρασε οικογένεια Κυπρίων, γιος με μητέρα και πατέρα. Ο υπάλληλος ασφαλείας αρχικά απευθύνεται στον γιο, αλλά κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα τί ειπώθηκε. Εκτός από τους δύο άμεσα εμπλεκομένους.

Τα πνεύματα οξύνονται και ο σεκιουριτάς φωνάζει να του φέρουν την Aστυνομία του αεροδρομίου για να υποβάλλει μήνυση στον νεαρό επιβάτη, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος τον αποκάλεσε μαλ@@α. Ο νεαρός αρνείται ότι το είπε και στον καβγά μπαίνει και ο πατέρας του, ο οποίος κατά τον υπάλληλο ασφαλείας επίσης του απέδωσε τον ίδιο χαρακτηρισμό.

Εξαλλος, ο άνδρας σεκιούριτι ζητά τον λόγο από τους δύο επιβάτες και γιατί ακριβώς τον αποκάλεσαν έτσι, λέγοντας ότι θα τους κάνει μήνυση, ενώ οι δυο τους εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι δεν είπαν κάτι τέτοιο.

Στο σημείο εντωμεταξύ, δεκάδες επιβάτες έχουν σταματήσει και κοιτάνε τους τρεις άνδρες που τσακώνονται για το εάν ο ενας είπε τον άλλο μαλ@@α.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, οι Κύπριοι προχώρησαν προς το αεροσκάφος, ενώ ο Ελλαδίτης σεκιουριτάς συνέχισε ήρεμος την δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση