GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα γίνει εκταμίευση της επόμενης δόσης»

Αρνητική εξέλιξη αποτελεί για την Κύπρο η μη εκταμίευση της επόμενης δόσης, όπως δήλωσε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χρι...


Αρνητική εξέλιξη αποτελεί για την Κύπρο η μη εκταμίευση της επόμενης δόσης, όπως δήλωσε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ελαχιστοποιήσει τις συνέπειες από την εξέλιξη αυτή.
Μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup θα γίνει γενική συζήτηση για το πρόγραμμα της Κύπρου, αλλά δεν θα συζητηθεί θέμα εκταμίευσης της δόσης. Ο υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει το σώμα για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει η κυβέρνηση, αναφορικά με το πλαίσιο για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων.
Ο κ. Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την κατάσταση, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, με τους συνεργάτες του, εργάζονται εντατικά και μελετούν τρόπους για αντιμετώπισή της.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση