GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλυπητήρια Ελλάδας για τα θύματα του ηφαιστείου στην Ιαπωνία

Θλίψη προκαλεί στην Ελλάδα η απώλεια ζωών από την έκρηξη του ηφαιστείου Οντάκε στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπου...



Θλίψη προκαλεί στην Ελλάδα η απώλεια ζωών από την έκρηξη του ηφαιστείου Οντάκε στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
«Προκαλεί βαθειά θλίψη η μεγάλη απώλεια ανθρώπινων ζωών που προκλήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου Ontake, στην Ιαπωνία. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον λαό και την Κυβέρνηση της Ιαπωνίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σήμερα οι προσπάθειες διάσωσης των συνεργείων για την ανεύρεση τουλάχιστον 24 θυμάτων αναβλήθηκαν καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα σημειώθεί και άλλη έκρηξη.

Δώδεκα πτώματα έχουν ανακτηθεί από την ύψους 3.067 μέτρων κορυφή, αλλά τουλάχιστον 36 άνθρωποι πιθανολογείται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων εμποδίζονται από τα υψηλά επίπεδα τοξικών αερίων και τέφρας. Τουλάχιστον 69 άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά την έκρηξη, 30 από τους οποίους σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση