GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση της Ηeaven Μusic ο Γιώργος Κυβέλλος

Ο Γιώργος Κυβέλλος, συμπληρώνοντας δύο χρόνια στη Γενική Διεύθυνση της Heaven Music, αποχωρεί από την εταιρεία για να επιστρέψε...



Ο Γιώργος Κυβέλλος, συμπληρώνοντας δύο χρόνια στη Γενική Διεύθυνση της Heaven Music, αποχωρεί από την εταιρεία για να επιστρέψει στο δημιουργικό χώρο της δισκογραφικής παραγωγής και ανεύρεσης καλλιτεχνών, ενώ θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Γιώργος Κυβέλλος, διατέλεσε Γενικός Διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας του Ομίλου ANTENNA και στη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε στην επιτυχημένη ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας σε όλους τους τομείς.

Με την παρουσία του προώθησε μεταξύ άλλων τη διεύρυνση του ρεπερτορίου της Heaven Music με την προσθήκη σημαντικών ονομάτων της μουσικής σκηνής. Παράλληλα, διαπραγματεύτηκε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σημαντική συμφωνία με τη Warner Music με στόχο τη δυναμική είσοδο της Heaven Music στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Η Διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση