GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kοινωνικό Φροντιστήριο Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) συνεχίζοντας για τρίτη σχολική χρονιά την παροχή βοήθειας σε οικονομικά ...



Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) συνεχίζοντας για τρίτη σχολική χρονιά την παροχή βοήθειας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες ανακοινώνει την έναρξη του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

Από το Σεπτέμβρη μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα φροντιστηριακού τύπου σε κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες στο κέντρο της Αθήνας (Σοφοκλέους 4, Μετρό Πανεπιστήμιο). Επιπλέον, ανακοινώνεται η δημιουργία ολιγομελών τμημάτων εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Καθηγητές που επιθυμούν να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και οικογένειες που έχουν ανάγκη, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» τηλεφωνικώς (210-3245098, 210-3311270) ή ηλεκτρονικώς (lib.iaath@gmail.com, kf.libiaa@gmail.com, koinonikofrontistirioiaa.blogspot.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση