GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήκωσαν το αυτοκίνητο με τα χέρια για να περάσει το λεωφορείο! [photo]

Ένας ασυνείδητος οδηγός δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο χθες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου, παρκάροντας στο πιο ακατάλλη...



Ένας ασυνείδητος οδηγός δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο χθες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου, παρκάροντας στο πιο ακατάλληλο σημείο.

Όπως αναφέρει επιβάτης του λεωφορείου, ο οποίος έστειλε αυτές τις φωτογραφίες και το μήνυμα που ακολουθεί, χρειάστηκε η συνδρομή των περαστικών έτσι ώστε να μετακινηθεί το όχημα και να περάσει το λεωφορείο:

«Καλημέρα σας, στέλνω άλλο έναν "υπεύθυνο οδηγό" που χθες το βράδυ καθυστέρησε ένα ολόκληρο λεωφορείο καθώς και πάρα πολλά αυτοκίνητα... Καθώς είχε παρκάρει ακριβώς στη στροφή για να μην μπορεί το λεωφορείο να βγει από την 1821 προς πλατεία Κορνάρου. Ο οδηγός πολύ ήρεμος δεν κάλεσε ούτε τροχαία ούτε τίποτα... Απλά με την βοήθεια των περαστικών μετά από ένα τέταρτο κορναρίσματα σήκωσαν το αμάξι και το έβαλαν στην άκρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση