GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η Ελληνίδα "δίδυμη" αδελφή της «Shakira»... [photos]

Η ομοιότητα της Πόπης Μαρκιού με τη τραγουδίστρια,Shakira, είναι εκπληκτική… Πρόκειται για μια νέα γυναίκα, 18 ετών ,που έχει...



Η ομοιότητα της Πόπης Μαρκιού με τη τραγουδίστρια,Shakira, είναι εκπληκτική…
Πρόκειται για μια νέα γυναίκα, 18 ετών ,που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει το νησί των Ιπποτών, την πανέμορφη Ρόδο και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της, πρόκειται για μια όμορφη γυναίκα που ο φωτογραφικός φακός της δείχνει ιδιαίτερη αγάπη.

Ξεκίνησε τη καριέρα της στο modelling σε ηλικία 14 ετών, αφού διέθετε όλα τα φόντα για να μπει στον κόσμο της μόδας και του modelling, συμμετέχοντας σε fashion shows στη Ρόδο και στον Πειραιά ενώ παράλληλα έχει διαφημίσει γνωστές εταιρείες ρούχων όπως : vero by aslanis, c-throught, sugar FREE, και άλλες.
Η Πόπη Μαρκιού έχοντας αδυναμία στον φακό κατάφερε να κάνει το χόμπυ της επάγγελμα και αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα να «κλείνει» τη μια δουλειά μετά την άλλη διότι η ομορφιά της και το ταλέντο που διαθέτει στη πόζα είναι μοναδικά χαρίσματα.
Και δεν άργησε να έρθει η τηλεόραση,που μπήκε στη ζωή της με τον καλύτερο τρόπο, αφού παρουσιάζει μόδα σε κανάλι της Ρόδου, συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλώς Τους».
Για την Πόπη ένα μεγάλο όνειρο είναι να λάβει μέρος σε καλλιστεία και το σίγουρο είναι πως όταν το τολμήσει θα έχει μεγάλη επιτυχία, αφού η ομορφιά της είναι απαράμιλλη και διαθέτει ένα ξεχωριστό «χαρακτήρα» στη μοναδική της εμφάνιση και μια ιδιαίτερη ομορφιά που μαγνητίζει τα βλέμματα ανδρών και γυναικών, ενώ μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αποκτήσαμε πλέον τη δική μας «Shakira» εδώ στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση