GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα χρόνο μετά τον σεισμό αγιασμός στο Δημοτικό Ρεγκινίου [video]

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραίσκου και του δημάρχου Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμ...



Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραίσκου και του δημάρχου Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε ο
αγιασμός στο διθέσιο δημοτικό Ρεγκινίου που υποδέχτηκε φέτος 27 μαθητές.Το σχολείο συστεγάζεται και με το νηπιαγωγείο της περιοχής, το κουδούνι λοιπόν χτύπησε σήμερα και για τα 11νήπια που προσήλθαν με τους γονείς τους.

Το παρόν έδωσε και ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Ηλίας Παλιαλέξης ο οποίος μάλιστα τόνισε πως η παρουσία του σε μια μικρή σχολική μονάδα είναι συμβολική καθώς κανένα από τα απομακρυσμένα σχολεία δεν τυγχάνει μικρότερης προσοχής.

Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης έδειξε και έμπρακτα την στήριξή του προς τους δασκάλους και τους μαθητές της σχολικής μονάδας Ρεγκινίου καθώς φρόντισε άμεσα να ικανοποιηθεί το αίτημα για έναν υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

2 σχόλια

  1. Οι παπάδες ντρέπονται για τα υπέροχα έργα του Θεού. Δια τούτο δεν αφήνουν τα κορίτσια να δείχνουν τα βυζάκια, τα κωλαράκια και τα μουνάκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση