GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβάλα: 30χρονος είχε αδυναμία στις ξένες μοτοσικλέτες

Μπροστά σε ένα γνωστό τους πρόσωπο βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από έρευνες που κράτησαν επτά μήνες γύρω από την κλοπ...


Μπροστά σε ένα γνωστό τους πρόσωπο βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από έρευνες που κράτησαν επτά μήνες γύρω από την κλοπή μιας μοτοσικλέτας η οποία είχε γίνει στις αρχές Μαρτίου στην πόλη της Καβάλας.
Από τις έρευνες έφτασαν στα ίχνη ενός 30χρονου που είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Και, πράγματι, μόλις έκαναν έρευνα στο σπίτι του, η κλεμμένη μηχανή βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ο 30χρονος Έλληνας δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής δικύκλων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση