GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυλλήνη: Εξαφάνισαν σαν ταχυδακτυλουργοί 31 κουνέλια

Στιφάδο για μια… ζωή εξασφάλισαν οι άγνωστοι ζωοκλέφτες που εισέβαλαν στο περιφραγμένο χωράφι ενός αγρότη στην περιοχή Καπελέτο του ...


Στιφάδο για μια… ζωή εξασφάλισαν οι άγνωστοι ζωοκλέφτες που εισέβαλαν στο περιφραγμένο χωράφι ενός αγρότη στην περιοχή Καπελέτο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Δεν άρπαξαν, όμως, τα… κρεμμύδια, αλλά τα κουνέλια που εξέτρεφε!
Οι δράστες πρέπει να ήταν οργανωμένοι και να χρησιμοποίησαν όχημα, καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να… εξαφανίσουν σαν ταχυδακτυλουργοί τα συνολικά 31 κουνέλια βάρους περίπου δύο κιλών το καθένα που υπήρχαν στο αγρόκτημα! Ο κτηματίας κατήγγειλε τη ζωοκλοπή στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, που ερευνά για τον εντοπισμό των εισβολέων.
Εκεψαν μέταλλα στο Αγρίνιο

Οι τέσσερις τσιγγάνοι που τρύπωσαν σε ένα οικόπεδο στο Αγρίνιο υπό το φως του ήλιου, δεν ήταν ζωοκλέφτες αλλά «κυνηγοί» μετάλλων και άρπαξαν 50 μεγάλου μεγέθους μεταλλικές βίδες! Από τις έρευνες της Αστυνομίας, συνελήφθη ένας 27χρονος που είχε κρύψει τις κλεμμένες βίδες στην κατοικία της μητέρας του, όπου εντοπίστηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι τρεις συνεργοί του αναζητούνται.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση