GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρτα: Ένοπλοι ληστές τα έκαναν λίμπα σε μπαρ

Στιγμές τρόμου έζησαν οι θαμώνες ενός καφέ-μπαρ στην Αμφιθέα της Άρτας, όταν βρέθηκαν μπροστά στις κάννες των όπλων δυο κακοποιών πο...


Στιγμές τρόμου έζησαν οι θαμώνες ενός καφέ-μπαρ στην Αμφιθέα της Άρτας, όταν βρέθηκαν μπροστά στις κάννες των όπλων δυο κακοποιών που τραυμάτισαν έναν από αυτούς, λήστεψαν την ιδιοκτήτρια και άρχισαν να σπάνε ό,τι βρήκαν μπροστά τους.
Οι δράστες τους ακινητοποίησαν όλους με την απειλή πιστολιού και τραυμάτισαν ελαφρά έναν θαμώνα που επιχείρησε να αντιδράσει, ενώ ταυτόχρονα γκρέμιζαν μπουκάλια και ποτήρια, έσπαζαν καρέκλες και αναποδογύριζαν τραπέζια. Στη συνέχεια, υποχρέωσαν την 48χρονη ιδιοκτήτρια να τους δώσει όσα χρήματα είχε –περίπου 70 ευρώ- τα οποία πήραν και έφυγαν.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας που κινητοποιήθηκαν μόλις ενημερώθηκαν για την εισβολή, ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τους ληστές ηλικίας 45 και 41 χρόνων στην περιοχή Λιμίνη, όπου τους συνέλαβαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, σωματική βλάβη, εκβίαση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση