GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντελίδης: Δε μου άρεσε τίποτα από το ντέρμπι

Στη χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης...


Στη χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης.
«Δεν μου άρεσε τίποτα από το παιχνίδι. Είχα πει κάποιες μέρες πριν ότι και οι δύο ομάδες ήρθαν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν θα δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο», τόνισε ο προπονητής του Λεβαδειακού , μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μίλησε για την ομάδα του:
«Ευελπιστούμε ότι όσο περνάει ο καιρός και έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα τα καταφέρουμε».
Για την έμπνευση της χρησιμοποίησης του Γιακουμάκη, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό:
«Ήταν περίεργα τα πράγματα για τον Πέτρο, καθώς ήταν εκτός αποστολής και μπήκε μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον Μάντζιο και τελικά μας έδωσε τη νίκη. Έχει χάρισμα στο σκοράρισμα. Πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος και να δουλέψει πολύ. Έχει αρκετά καλή επαφή με τα δίχτυα».
Για την πορεία των Βοιωτών:
«Πρώτα από όλα είμαστε η πρώτη ομάδα σε καινούργιους παίκτες. Από την περσινή ομάδα πρέπει να είναι το πολύ δύο. Έχουμε πολυφωνία, έχουμε αρκετούς ξένους και δεν είναι εύκολο αυτό. Χρειάζεται χρόνος για να αλλάξουμε τη νοοτροπία που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Ευελπιστούμε ότι όσο περνάει ο καιρός και έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα τα καταφέρουμε».

Για τους δύο αγώνες που ακολουθούν με Πλατανιά και Καλλονή:
«Και τα δύο παιχνίδια είναι ιδιαίτερα και δύσκολα για εμάς. Θέλουμε τις νίκες για να δουλεύουμε κάθε μέρα με περισσότερη όρεξη και χαρά. Όταν κερδίζεις όλοι είναι χαρούμενοι και είναι πιο εύκολο να περάσεις τη φιλοσοφία σου»

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό:
«Δεν μου άρεσε τίποτα από το παιχνίδι. Είχα πει κάποιες μέρες πριν ότι και οι δύο ομάδες ήρθαν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν θα δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ήταν επηρεασμένες από αυτό και κυριάρχησαν τα νεύρα. Πρόσεξαν να μην δεχθούν κάποιο γκολ και αυτό δημιουργεί άγχος στους παίκτες και δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουν. Η εικόνα που έχω είναι πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να έχει αρκετούς παίκτες, να μην έχει απώλειες και δεν υπάρχει κάτι που δεν περιμένουμε στη συνέχεια».

Για το φετινό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος:
«Είναι χαρούμενη η ομάδα. Χαίρονται τα παιδιά που παίζουν. Ίσως φταίει ο προπονητής, το κλίμα στα αποδυτήρια. Καταλαβαίνεις ότι θέλουν να βγουν στο γήπεδο και να παίξουν. Τους αρέσει αυτό που κάνουν».

Για το αν υπάρχει κάποια έκπληξη τη φετινή σεζόν:

«Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι. Μου αρέσει και η Βέροια σαν ομάδα. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει και το γεγονός ότι προσπαθεί να δημιουργήσει και όχι να αμυνθεί. Είναι ενθαρρυντικό για το ποδόσφαιρό μας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση