GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ - Έπαιξε ξύλο και αποβλήθηκε ο Μανωλάς στο Γιούβε-Ρόμα!

Η Γιουβέντους κέρδισε τη Ρόμα με 3-2 στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι που δε θα ξεχάσει ποτέ ο Κώστας Μανωλάς! Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε ...


Η Γιουβέντους κέρδισε τη Ρόμα με 3-2 στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι που δε θα ξεχάσει ποτέ ο Κώστας Μανωλάς!

Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε βασικός, αποβλήθηκε όμως μετά από τη συμπλοκή του με τον Μοράτα που έφερε τον... κακό χαμό στον αγωνιστικό χώρο!

Ντέρμπι γεμάτο ένταση και πάθος ήταν αυτό ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα, με τον Κώστα Μανωλά να αποβάλλεται λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα «δολοφονικό» τάκλιν του Μοράτα της Γιουβέντους στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος σηκώθηκε και ζήτησε τα … ρέστα από τον αντίπαλό του.
Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μια «κοκορομαχία», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή κι άλλων παικτών από τις δύο ομάδες.
Τελικά τα πνεύματα στη συνέχεια ηρέμησαν, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την κόκκινη κάρτα τόσο στον Μανωλά, όσο και στον Μοράτα.
Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με σκορ 3-2 υπέρ της Γιουβέντους, με τη Ρόμα πάντως να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση