GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάγεβιτς: «Μονόδρομος η άνοδος» για την ΑΕΚ

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ πέρα από την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League. Αυτ...



Τίποτα άλλο δεν υπάρχει στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ πέρα από την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League. Αυτό τόνισε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στη «Real News».

Αναλυτικά όσα είπε: «Η άνοδος είναι μονόδρομος, δεν το συζητάμε αυτό. Κι όχι μόνο η άνοδος, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει για εμάς».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίζουν δυνατά και θα θέλουν πάντα να μας κερδίζουν, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Ναι μεν καθυστέρησε να αρχίσει η λίγκα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να μας απασχολεί. Στόχος δικός μας είναι κάθε φορά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Ήταν συνεχώς δίπλα μας, στην προετοιμασία, στα φιλικά, παντού, όπου κι αν παίζαμε. Με τέτοιο κόσμο η ΑΕΚ δεν έχει ποτέ να φοβάται τίποτα και κανέναν. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, το γνωρίζουμε, αλλά με τέτοια υποστήριξη παίρνουμε δύναμη και πηγαίνουμε μπροστά».

Για το αν υπάρχουν κενά στο ρόστερ: «Έγιναν πολλές μεταγραφές και είναι αλήθεια ότι ήρθαν καλοί παίκτες, με ποιότητα και τεχνική, αν και στο πρωτάθλημα νομίζω ότι πολλές φορές θα μετρούν περισσότερο η δύναμη και το πάθος παρά οι ντρίπλες. Αν δούμε πάντω πως λείπει κάτι, υπάρχει ο Ιανουάριος για να το καλύψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση