GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έστειλε τον έναν αστυνομικό στο ... νοσοκομείο με σπασμένη μύτη!

Με ... μπουνιές και κλωτσιές "απάντησε" θερμόαιμος άνδρας στον έλεγχο από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ, τα ξημερώματα, στην...



Με ... μπουνιές και κλωτσιές "απάντησε" θερμόαιμος άνδρας στον έλεγχο από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ, τα ξημερώματα, στην Πύλη Ιησού, στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες, σε έλεγχο αλκοτέστ περίπου στις 3 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί επέδωσαν την κλήση στον 26χρονος παραβάτη, εκείνος αντιστάθηκε και δημιούργησε επεισόδιο χτυπώντας και βρίζοντας τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, ένας από αυτούς, 47 ετών, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο καθώς ο θερμόαιμος παραβάτης του έσπασε τη ... μύτη με γροθιά στο μέτωπο!

Ο 26χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος βρισκόταν κυριολεκτικά εκτός εαυτού βρίζοντας τους πάντες ακόμη και τους περαστικούς ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 47χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από όπου, αφού ανατάχθηκε το ρυνικό οστό, πήρε εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση