GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύκλωμα διακινούσε λαθραίο καπνό σε δυο νομούς

Οργανωμένο λαθρεμπόριο καπνού και αυτοσχέδιων τσιγάρων εξαρθρώθηκε με επιχειρήσεις της Ασφαλείας Καλαμάτας που εκτυλίχθηκαν ταυτόχρο...


Οργανωμένο λαθρεμπόριο καπνού και αυτοσχέδιων τσιγάρων εξαρθρώθηκε με επιχειρήσεις της Ασφαλείας Καλαμάτας που εκτυλίχθηκαν ταυτόχρονα στη Μεσσήνη της Μεσσηνίας και σε ένα χωριό του δήμου Ξηρομερίου στην Αιτωλοακαρνανία. Δυο από τους διακινητές συνελήφθησαν και άλλοι δυο αναζητούνται.
Οι Μεσσήνιοι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά μια 49χρονη γυναίκα που πωλούσε μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητου καπνού ή και χύμα τσιγάρα τα οποία κατασκεύαζε η ίδια με αυτόν. Η γυναίκα, στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκαν 120 αυτοσχέδια τσιγάρα, αποκάλυψε ότι προμηθευόταν τον καπνό από έναν 73χρονο που συνελήφθη από την Ασφάλεια Αγρινίου στο σπίτι του στο Ξηρόμερο. Εκεί βρέθηκαν πέντε κιλά και 836 γραμμάρια αδασμολόγητου χύμα καπνού, μια ζυγαριά ακριβείας και δύο χάρτινες κούτες.
Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια άλλων δύο προμηθευτών καπνού που δεν βρέθηκαν για να συλληφθούν, αλλά κατασχέθηκαν άλλα 43 κιλά λαθραίου καπνού, αντικείμενα για την κατασκευή, συσκευασία και διακίνηση των τσιγάρων και δυο ζυγαριές ακριβείας. Καπνός και τσιγάρα εστάλησαν στα Τελωνεία των περιοχών όπου κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Καλαμάτας και Αγρινίου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση