GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε χαμηλό οκταμήνου τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια υποχωρούν σήμερα για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση, εν μέσω ενδείξεων ότι τα προβλήματα της ευρωπαϊκής οικον...


Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια υποχωρούν σήμερα για έκτη συνεχόμενη συνεδρίαση, εν μέσω ενδείξεων ότι τα προβλήματα της ευρωπαϊκής οικονομίας πλήττουν τη δυναμική κερδοφορίας των εταιρειών και η εμπιστοσύνη των επενδυτών συνεχίζει να εξασθενεί, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης μετοχών Stoxx 600 υποχώρησε σήμερα κατά 0,9% στο χαμηλότερο επίπεδο 8 μηνών. Ο δείκτης καταγράφει απώλειες 5,1% από τις 6 Οκτωβρίου, καθώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις του για τον ρυθμό ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας, η βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας σημείωσε τη μεγαλύτερη πτώση από το 2009 και οι επενδυτές σταθμίζουν τις επιπτώσεις από την επιδημία του Έμπολα.
Το ινστιτούτο ZEW ανακοίνωσε σήμερα ότι ο δείκτης που καταρτίζει για το επενδυτικό κλίμα στη Γερμανία μειώθηκε τον Οκτώβριο στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2012.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση