GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βέροια: Θα φύτευε εκατοντάδες σπόρους κάνναβης

Πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσει χασισοφυτεία αναζητούσε ένας 56χρονος που είχε στην κατοχή του εκατοντάδες σπόρους. Όμως, οι αστ...


Πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσει χασισοφυτεία αναζητούσε ένας 56χρονος που είχε στην κατοχή του εκατοντάδες σπόρους. Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος στα σχέδιά του όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του στη Βέροια, μόλις πούλησε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 35 γραμμαρίων.
Εκτός από άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 53 γραμμαρίων που βρέθηκε κρυμμένη στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 28 συσκευασίες με συνολικά 762 σπόρους και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας άσκησε δίωξη στον 56χρονο για πώληση και κατοχή ναρκωτικών, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ένα μαχαίρι, ένας σουγιάς και δυο στιλέτα.
*** Δέκα συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 3,68 γραμμαρίων, άλλη μία με 1,14 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και 87 ναρκωτικά χάπια τα οποία είχε αγοράσει με συνταγή που είχε επικυρώσει με πλαστή ιατρική σφραγίδα, είχε στην κατοχή του ένας 47χρονος που συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πολυήμερη παρακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
*** Ένα ζευγάρι 36χρονων συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν έγιναν έρευνες στα σπίτια τους και βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευασία με βουπρενορφίνη βάρους 0,5 γραμμαρίου, τρία ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα δίκαννο χωρίς την απαιτούμενη άδεια και δύο μαχαίρια με λεπίδες μήκους 23 και οκτώ εκατοστών.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση