GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Διακινητές κοκαΐνης συνελήφθησαν μαζί με τους πελάτες

Ο ένας μετά τον άλλον έβγαιναν από το σπίτι ενός ζευγαριού στα Ιωάννινα οι αγοραστές κοκαΐνης και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών το...


Ο ένας μετά τον άλλον έβγαιναν από το σπίτι ενός ζευγαριού στα Ιωάννινα οι αγοραστές κοκαΐνης και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τους έπιασαν μαζί με τα ναρκωτικά που μόλις είχαν αγοράσει. Ύστερα, συνέλαβαν και τους νεαρούς διακινητές.
Αρχικά, συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 28, 39, 37 και 38 χρόνων, οι οποίοι προμηθεύτηκαν από τους ενοίκους του διαμερίσματος ένα φιξάκι με κοκαΐνη βάρους 0,9 γραμμαρίου. Αμέσως ακολούθησε αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι, όπου βρέθηκαν με χειροπέδες ο 26χρονος Αλβανός και η 23χρονη Ελληνίδα φίλη του.
Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 φιξάκια με κοκαΐνη βάρους 26,9 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τρία κινητά και 200 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση