GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν.Χαριτάκης: Η Καρδιοχειρουργική δεν κλείνει!

Καθησυχαστικός και κατηγορηματικός εμφανίστηκε, σήμερα, με δηλώσεις του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης, διαψεύδοντας κά...



Καθησυχαστικός και κατηγορηματικός εμφανίστηκε, σήμερα, με δηλώσεις του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης, διαψεύδοντας κάθε φόβο για "λουκέτο" στην Καρδιοχειρουργική Κλινική, καθώς δεν διασφαλίζονται οι ελάχιστες απαραίτητες προϋποθέσεις που αφορούν το εξειδικευμένο προσωπικό και τη μία κλίνη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Μετά το τελεσίγραφο του διευθυντή του τμημάτος, καρδιοχειρουργού Γιώργου Λαζόπουλου περί αναστολής της λειτουργίας της Κλινικής, ήρθε η άμεση απάντηση δια στόματος Νίκου Χαριτάκη, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι η κλινική "δεν κλείνει, δεν υποβαθμίζεται, δε μετακινείται".

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο νοσοκομείο αναμένονται 4 εξειδικευμένοι νοσηλευτές για τη ΜΕΘ - εξέλιξη που προέκυψε μετά από επικοινωνία του διοικητή με το ΚΕΕΛΠΝΟ - ενώ αναμένεται να προσληφθεί και επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό για την καρδιοχειρουργική κλινική.

"Και σήμερα θα γινόταν χειρουργείο, αλλά δεν έγινε λόγω απεργίας" - αναφέρει ο κ.Χαριτάκης, προσθέτοντας ότι ο στόχος είναι δύο χειρουργικά "τραπέζια" την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση