GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο ακριβό «όνομα» ο Λεμπρόν

Πρωτάθλημα μπορεί να μην πήρε, ούτε καν το βραβείο του MVP, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο επαγγελματίας αθλητής με τη μεγαλύτερη εμπ...


Πρωτάθλημα μπορεί να μην πήρε, ούτε καν το βραβείο του MVP, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο επαγγελματίας αθλητής με τη μεγαλύτερη εμπορική αξία, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Forbes.
Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, μέχρι τον Ιούλιο του Μαϊάμι και πλέον του Κλίβελαντ, αποτιμάται ως… brand name στα 37 εκατ. δολάρια, ενώ τα έσοδά του πλην του συμβολαίου του για το έτος αυτό ανήλθαν στα 53 εκατ. δολάρια.
Ο «βασιλιάς» εκθρόνισε για πρώτη φορά μετά το 2007 τον Αμερικανό αθλητή του γκολφ Τάιγκερ Γουντς, που είναι δεύτερος με αξία στα 36 εκατ. δολάρια, ενώ τρίτος αν και στη δύση της καριέρας του είναι ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ στα 32 εκατ.
Ένας ακόμη αθλητής του γκολφ, ο Φιλ Μίκελσον, με 29 εκατ. και ο Ινδός αθλητής του κρίκετ Μαχέντρα Σινγκ Ντόνι με 20 εκατ. συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Ακολουθεί ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, Γιουσέιν Μπολτ με 19 εκατ., ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έβδομος με 17 εκατ. και ο Λιονέλ Μέσι ένατος με 12 εκατ., ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ όγδοος με 15 εκατ. και ο Ράφα Ναδάλ δέκατος με 10 εκατ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση