GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σήκωναν» μηχανήματα και τα φόρτωναν σε κλεμμένο φορτηγό

Το κλεμμένο πριν από πέντε μήνες φορτηγό που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Αγίου ...


Το κλεμμένο πριν από πέντε μήνες φορτηγό που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Αγίου Ραφαήλ, «μίλησε» και αποκάλυψε τα στοιχεία του «διδύμου» που το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει τη λεία του από τις λεηλασίες στα γύρω αγροκτήματα!
Από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, ταυτοποιήθηκαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 33 και 19 χρόνων
που το είχαν κλέψει στις 10 Μαΐου από τον 71χρονο ιδιοκτήτη του στον οποίο αποδόθηκε μόλις ολοκληρώθηκε η έρευνα. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι δράστες το χρησιμοποίησαν για να κλέψουν υλικά από τρία αγροκτήματα σε χωριό των Σερρών.
Οι ηλεκτρικές συσκευές, τα γεωργικά μηχανήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα που είχαν αρπάξει οι δράστες, δεν έχουν βρεθεί ακόμη και ερευνάται πού τα κρύβουν ή αν τα πούλησαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση